Het Blauwe Uur, 15 Maart, Pand P, Eindhoven

 In Geen categorie

Het Blauwe Uur

Talkshow

Eén presentator, drie gasten en honderd man publiek. Niet meer, niet minder, dit maakt de avond. Een unieke talkshow met als doel de tijdgeest te vangen. Wat heeft de actualiteit ons eigenlijk te vertellen? Aanslagen, nieuwe iPhones, nieuwe leiders en oude culturen. En deze avond ook nog een verkiezingsuitslag. Wat zegt dit over ons? Wat is de boodschap? Is er een boodschap en zo nee, hoe gaan we dan om met de chaos? Op dit moment, op deze plaats. Dus een unieke beleving en tegelijk tijdloos. Want tijd bestaat niet. En wij lekker wel.

Mijn gasten zijn:

Joseph Oubelkas, Joseph hoorde ik voor het eerst spreken voor 200 jonge PSV-voetballers. Het begon rumoerig, met stoere onverschillige blikken zijn kant op. Binnen 10 minuten waren ze muisstil en hingen de monden open. Hij had hun respect en de mijne door zijn ongelofelijke levensloop. Een onverwachte, bizarre gebeurtenis veranderde zijn comfortabele en succesvolle jonge ondernemersleven van Joseph. Ruim vier jaar lang zat hij onterecht vast in een Marokkaanse gevangenis. En geloof me, je kan je geen voorstelling maken van hoe dat geweest is. Met passie, enthousiasme en zelfs humor vertelt hij over hoe hij dat overleeft heeft. Onlangs verscheen de zestiende druk van het boek ‘400 brieven van mijn moeder’ dat hij hierover schreef en de vierde druk van zijn tweede boek ‘Gezondheid, Liefde, Vrijheid’ over het leven na gevangenschap.

Monique Timmers, is sinds 30 jaar therapeute, welzijnscoach en auteur van 8 boeken. Vanaf februari 2014 heeft Monique de spirituele school opgericht: SAMEN IN BEWEGING, om alle kennis die nu vrij aan het komen is te bestuderen en toe te passen:”binnen in je zit het weten wat jij nodig hebt”. Zij ontwikkelde samen met haar man energetisch werkende stoelen die je via een Lichtmatrix van Levend Licht kunnen behandelen en helen. Eén van die stoelen gebruikte ik in mijn laatste voorstelling Supergewoon.

Qeaux Qeaux Joans, De Nederlandse Qeaux Qeaux Joans (Coco Joans) verraste ruim 4 jaar geleden met het eigenzinnige album No Man’s Land, Tourde met oa Sea Sick Steve en behaalde de nummer 1 positie in de charts. Na de release van haar 2de album The Ritual vertrok ze naar Berlijn wat ze 3 jaar haar thuis noemde, hoewel ze voornamelijk op tournee was. Nu is ze terug in Nederland en studeert ze aan Knowmads Een alternative businessschool voor change makers, zet ze zich in voor ouderen, vluchtelingen, daklozen en gebruikt zij haar podium niet alleen om haar repertoire tentoon te stellen, maar om te delen met haar publiek wat dichtbij haar hart ligt. Co-Founder van We The People from No Man’s Land en een 3de album staat in de planning, maar niet zonder oog voor de wereld. Ze was al meerdere malen te gast bij TedX en werd zelfs Speaker op TedX Arnhem. Haar favoriete quote is die van Maya Angelou :” Do the best you can, until you know better, do better” 

De presentator ben ik. Leon van der Zanden.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt