Ur-Academie

Sinds 2012 ben ik actief met de school voor astronomische geneeskunst, wetenschap, alchemie en diepgaande Spirituele Ontwikkeling; de Ur-Academie. Vanaf 2022 wordt de Ur-Academie gegeven door de daarvoor opgeleide Ur-Therapeuten. Wil jij je graag verder ontwikkelen in je spirituele groeiproces en je gaan herinneren wie je werkelijk bent? Heb je belangstelling om je te bekwamen in nieuwe helingstechnieken? Resoneert onderstaande informatie bij jou? Lees dan verder wat we je te bieden hebben.

Introductie
De Ur-Academie biedt een programma van 5 Modules, ook wel Graad 1 tot en met 5 genoemd. Iedere Graad bestaat uit twee dagen met  verdiepingstrainingen, in totaal dus 10 trainingsdagen. De Ur-Academie geeft je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in een nieuwe fase van groei in bewustzijn. Wij zijn de scheppers van een nieuwe wereld. We hoeven niet te ‘werken’ om ons via allerlei ‘technieken’ beter te voelen, we hoeven enkel weer te kiezen wie we willen zijn.
Wij zijn geen Human Do-ings, wij zijn Human Be-ings!
Diep van binnen verlangen we allemaal naar een gelukkig leven en weten we dat overvloed ons erfrecht is. Waarom blijkt dit in de praktijk zo moeilijk te zijn? Wat houdt ons tegen om zo te leven? Grote aantallen mensen worden zich nu bewust van hun werkelijke aard. Ze kiezen niet meer voor het gesloten driedimensionale bewustzijn, maar voor open verbindingen, voor spiritueel meesterschap, om zo de schatkamers van hun geest te onderzoeken en om tussen werelden te reizen. Daarbij te leven vanuit hun hart en contact te maken met de Mystieke Hartkamer. Door de verbinding met de Mystieke Hartkamer komen we in een hoger trillingsveld, de vijfde dimensie. Hier zullen we ons weer herinneren wie we werkelijk zijn en letterlijk een nieuw Lichtkleed aantrekken.

Wat ga je doen?
Ur-Academie nodigt je uit om al deze nieuwe informatie te onderzoeken en te ervaren. Want de kennis over onze werkelijke aard en afkomst behoort elke mens toe. Wij zijn volledig uitgerust met onvoorstelbaar grote (helende) vermogens en vaardigheden, en die ga je leren te gebruiken! Een nieuw tijdperk wordt geboren, laten we er samen voor zorgen dat het een tijdperk van Licht is. De ‘oude’ kennis die nu vrijkomt laat je beseffen dat alles mogelijk is op een moeiteloze manier. De informatie die we bespreken en de oefeningen die we doen laten je een grote sprong maken in jouw spirituele groeiproces. Ze kunnen een versneld ‘ontwaken’ activeren en de illusie van af gescheidenheid doen verdwijnen. Je leert tevens nieuwe helingstechnieken. Deze kennis heeft een rechtstreekse positieve invloed op je emotionele, hormonale, fysieke en psychische welzijn. Wij leven nu in een bijzondere maar ook dynamische tijd omdat de mensheid de gevolgen van het Multi-dimensionale bewustzijn begint te begrijpen, oude stukken worden uitgezuiverd. We gaan een intense verdieping aan met de Leringen van levend Licht, waardoor we ons gaan herinneren wie we  werkelijk zijn. Daardoor gaan we beseffen dat we niet hoeven te lijden, maar dat wij ons nu volledig mogen ontwikkelen in deze turbulente, maar bijzondere tijd! Alleen wij hebben het vermogen om onszelf wakker te schudden en totaal nieuwe realiteiten en mogelijkheden onder ogen te zien, het is nu de tijd voor een spirituele re-evolutie.

Praktische informatie
De Ur-Academie bestaat uit 5 graden en de dagen zijn incl. syllabus, lunch en koffie/thee.
Locaties en cursusleiding:

o Regio Arnhem; door Evaly van Dijk, info@evalyvandijk.nl 
o Regio Midden Limburg; door Marjon Legveld, marjon.legveld@in-spirit.nl 
Dinette van Dooren, dinette@dinette.nu en Masja Hazendonk, hallo@masjahazendonk.nl 
o Regio Groningen/Friesland/Drenthe, door Judith van Grotel, judith@debewustebouwvrouw.com
o Regio Amsterdam door Judith van Grotel, judith@debewustebouwvrouw.com
o Regio Haarlem door Judith van Grotel, judith@debewustebouwvrouw.com
o Regio Antwerpen door Judith van Grotel, judith@debewustebouwvrouw.com
o Regio Den Bosch door Marieke Konings, info@mariekekonings.nl 

 

Nadat je aanmelding ontvang je een mail met de uitnodiging voor de eerste dag van Graad 1. Na afsluiting van iedere dag wordt gezamenlijk de datum voor de volgende bijeenkomst vastgesteld.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt