Alle titels worden vanaf Maart 2023 één voor één opnieuw uitgegeven door uitegeverij Edicola in een hernieuwde uitgave met veel extra nieuwe informatie. Als eerste verschijnt eind Maart De Wet van EEN.

Hier een overzicht van de boeken van Monique Timmers, die al verscheidene malen werden herdrukt. Door op de afbeelding te klikken kom je in het bestelformulier, waar je de boeken kunt bestellen.

Regeer je eigen Koninkrijk

Onze realiteit is volledig stuurbaar, zowel op aarde als in de hemel
Monique Timmers

Hoe stuur ik mijn eigen realiteit en maak ik contact met Vrije Energie? Onze realiteit is stuurbaar! Gedachten hebben wonderbaarlijke eigenschappen, zij vormen aaneengeschakelde ketens van oorzaak en gevolg, levenslijnen genoemd, die onze werkelijkheid diep kunnen beïnvloeden. We kunnen ondertussen al met allerlei methodes zinvolle veranderingen teweegbrengen, maar waarom blijven we nog steeds met klachten, pijnplekken en uitdagingen zitten? Waarom nemen bepaalde gedachten de regie over en leven we niet vanuit onze authentieke kracht? Levenslijnen die zich met elkaar verbinden, vormen clusters. Als je vast komt te zitten in een ‘belastende’ cluster, verlies je algauw je levensopdracht uit het oog en je komt jezelf tegen in allerlei klachten, pijnlijke ervaringen en vastgeroeste conditioneringen. We kunnen ons bewustzijn echter zodanig sturen dat we weer leven volgens gezonde overtuigingen.

Thema’s die aan bod komen, zijn o.a.: het nieuwe bewustzijn van 2012; hoe stuur ik mijn eigen realiteit aan en maak ik contact met het grote Informatieveld, de Akasha-kronieken?; vrije energie, de sleutel tot gezond zijn; de twee gezichten van onze realiteit; de kunst van het zijn en het nut van bewuste opvoeding. Ook laat dit boek zien waarom er steeds meer indigokinderen en sensitieve personen geboren worden. Al deze thema’s worden besproken in relatie tot deze levenslijnen en (gedachte)clusters, waarmee dit boek laat zien dat onze realiteit volledig stuurbaar is. Zowel op aarde als in de hemel.

2012 | €29,50 incl. verzenden

De Wet Van Een

De mysteriën van de Kosmos
Monique Timmers

De Wet van EEN neemt je mee op een reis door de kosmische mysteriën waar geweldige geestelijke krachten werken. Deze kennis bevrijdt je van het gesloten driedimensionale bewustzijn en het rad van karma en activeert tegelijkertijd een intensief proces van het zuiverende Levende Licht, waardoor je geestelijke vaardigheden steeds meer naar boven komen. De Wet van EEN laat je zien dat zonder liefde en waarheid geen werkelijke bevrijding kan plaatsvinden. Bevrijding is in eerste instantie ook een noodzakelijke verstoring van alle oude structuren omdat je bewustzijn verandert, maar het leidt altijd tot het verwerven van wijsheid en werkelijke innerlijke vrijheid. Een ware wedergeboorte. Ook dit boek, De Wet van EEN heeft een wedergeboorte ondergaan. De eerste versie is geschreven in 2014-2015 en ook de tweede druk was ondertussen uitverkocht. Het is een nieuwe versie geworden en er is veel informatie toegevoegd. Het boek nodigt je uit om diepgaand contact te maken met de tijdloze wijsheid van de oudheid en deze kennis laat zien waartoe wij in staat zijn. Het geeft sleutels tot een betere gezondheid; het loslaten van oude blokkades en het herstellen van onze innerlijke systemen. De kennis van de kosmische mysteriën laat ons beseffen dat dit alles mogelijk is. Verbind je met de Bron van alle dingen, het eeuwige veld van bewustzijn en je vindt God in jezelf, in het hart van wie je bent. Wij zijn allemaal een manifestatie van het goddelijke en in essentie EEN. Dit boek nodigt je uit om jouw ware identiteit te laten zien!

Als professioneel springruiter was Monique Timmers het van jongs af aan al gewend om de hoogste hindernissen te nemen, onbevreesd en vol vertrouwen.
Instinctief wist zij al vroeg dat dit de enige manier was om de wedstrijd te winnen; een metafoor voor het evolutionaire pad. Door twee ingrijpende ziekteprocessen toen ze 27 was, opende zich het kanaal naar de kosmische werelden met als doel de door haar ontdekte geestelijke ‘rijkdom’ te delen. Monique ontwikkelde zich tot een ware alchemist en mystica en vertaalde haar inspiratie in al haar werk. Dertig jaar heeft Monique gewerkt als energetisch en natuurgeneeskundig therapeute. Ze is de oprichtster van de Ur-Academie.

2023 | €29,50 incl. verzenden

3d-regeer-je-eigen-konkrijk-1
TIMMERS De Wet van EEN OS.indd
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt