Nieuw: Energetische Stoelkunde door Marjon Legveld

 In Geen categorie

energetische

Stoelkunde

Tags

Een workshop om de energetische stoelen, de Urim-code, de Bron-code en de Thummim-code volop te leren benutten.

Heb je een of meer energetische stoelen van Monique Timmers en werk je als coach of therapeut? Wil je graag een verdiepingsslag maken, meer werkvormen leren kennen en nog meer resultaat halen uit de stoelen? Dan is de workshop energetische stoelkunde wat voor jou. Je bent natuurlijk ook van harte welkom als je geen coach of therapeut bent, maar graag voor jezelf de energetische stoelen beter wil leren kennen en benutten.

Inhoud

Leer de energetische stoelen nog beter kennen en leer meer werkvormen kennen en toepassen, aansluitend bij jouw werkpraktijk. ‘Zodra je een auto hebt gekregen is het tof als je er zo goed mogelijk mee leert rijden en navigeren’. Wanneer zet je nou welke energetische stoel in aansluitend bij de vraag en op welke manieren kun je je cliënt hierbij zo goed mogelijk begeleiden?

  • Jij als professional: hoe sta je tegenover het werken en inzetten van de energetische stoelen? Wat kom jij als professional hierin tegen en wat heb je nodig om je volledig capabel te voelen de stoelen in te zetten voor je cliënten en hun welzijn?

In deze workshop ontvang je extra stimulans en impuls om de stoelen in te zetten op een manier die bij jou past en je daarbij zelf vertrouwt te voelen. Je ontvangt inspiratie om jouw rol als coach / therapeut te optimaliseren.

  • Er zal aandacht zijn om de juiste woorden en communicatie in te kunnen zetten rondom het presenteren en uitleggen van de energetische stoelen. Hoe leg je dat nou uit passend aan diverse doelgroepen toehoorders en cliënten?
  • Praktijkervaringen en ideeën worden aangereikt en uitgewisseld, zodat je een vollediger beeld krijgt bij de werking van de energetische stoelen en hun mogelijkheden. We gaan ook oefenen met en op elkaar.

 

  • Je krijgt een uitgebreider netwerk van coaches en therapeuten die ook met de energetische stoelen werken, waarmee je kunt uitwisselen.

 

 

Wat levert deze workshop je op?

  • Je boort met meer gemak en vertrouwen je eigen creativiteit aan om passende werkvormen met de energetische stoelen toe te passen. Je hebt meer werkvormen en professionele speelruimte leren kennen en meer feeling gekregen bij de werking van de energetische stoelen. Je hebt geleerd de stoelen gerichter, kleurrijker en met praktische structuur in te zetten en mogelijk meer potentie te benutten.
  • Je weet goed uit te leggen wat de energetische stoelen zijn en hoe ze werken, passend bij je doelgroep.
  • Je hebt inzicht in de mogelijke eigen belemmeringen en onzekerheden wat betreft het inzetten van de stoelen in je (werk)praktijk en hebt een begin gemaakt naar de persoonlijke ontwikkeling wat betreft zelfvertrouwen, stevigheid en het erkennen van jouw unieke talenten.
  • Je hebt inspiratie ontvangen om jouw professionele rol ten aanzien van het werken met en inzetten van de energetische stoelen te upgraden.
  • Een waardevol netwerk van andere ‘stoelgebruikers’

 

Contact / aanmelden

Zin om je aan te melden of behoefte aan meer informatie? Stuur een email naar marjon.legveld@in-spirit.nl of bel me op 06203 75559. Je bent van harte welkom!

 

 

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt