Ibiza Workshop 2016

 In Geen categorie

Soulfulness op Ibiza 1-8 oktober 2016
Fitness voor de ziel!

Een week van verdieping en transformatie. Een week om stabiliteit en vertrouwen te ervaren. Een week, van kracht, je weer licht voelen en vooral een week vol liefde!

Ibiza…. Dagopeningen met een gezamenlijke zonnegroet, yoga, meditatie, meditatieve wandelingen, krachtplekken ervaren, zonsondergang, Urim-Code: de energetische stoel, onverwachte momenten van stilte, bezinning, lachen, openheid en inzichten, esoterische studie, filosofische beschouwingen en vooral genieten. Dit alles op een prachtige plek, met wuivende palmen, veel bloemen, geurige lavendel, wandelpaden, zon, prachtige vergezichten en een mooi zwembad.

We verblijven in de mooie authentieke finca: VIEJO, met een prachtige tuin, rustige omgeving, mooie terrassen en een zwembad. VIEJO ligt in het rustige groene noorden waar veel natuurschoon en wandelpaden zijn. Dichtbij prachtige baaitjes en leuke kleine stadjes. De programma’s zijn ’s ochtends, de middag is altijd vrij om lekker te wandelen , mooie baaitjes te bezoeken, te zwemmen of lekker te luieren op de finca zelf. Voor wie wil… gaan we een keer naar de (avond)markt, Las Dahlias; en naar Benirras waar trommelaars op het strand muziek maken bij zonsondergang. f

Het verblijf op Viejo is … in verbinding te zijn met jezelf en de natuur.

Er kunnen 6 mensen mee, dus wacht niet te lang!

Yvonne Cup, Monique Timmers en Marjon Legveld

De week wordt geleid door:

Monique Timmers
Energetisch/natuurgeneeskundig/spiritueel therapeut, auteur, workshop Terug naar de Bron, coach, docent en oprichtster Spirituele school: Samen in beweging. www.moniquetimmers.nl

Marjon Legveld
Coach persoonlijke ontwikkeling & leiderschap, leiderschapsprogramma’s, team- en loopbaancoaching. Yogadocente en energetisch therapeut. www.in-spirit.nl

Yvonne Cup
Energetisch creatief therapeut, hartcollages, kunstenares. www.yvonnecup.nl

Kosten p.p. €1195,- voor een week inclusief alle maaltijden. Je verblijft dan met z’n tweetjes op een prachtige ruime kamer met douche en toilet. De donderdag is een vrije dag voor iedereen.
Wil je een kamer alleen dan is er een meerprijs van €300,-. Totaal is dan €1495,-
Bij reservering dien je €400,- p.p. aan te betalen. Restantbedrag dient voor 1 Augustus 2016 te zijn bijgeboekt op onderstaande rekening.

m.v.v. Ibizareis 1-8 Oktober 2016
M. Timmers NL72Rabo 0174171668

Handdoeken/beddengoed zijn aanwezig. Strandlaken zelf meenemen.
Aankomst: Vanaf 18.00 uur is de finca beschikbaar op 1 Okt 2016. Vertrek: 8 Okt rond 10 .00 uur.

Opgave: info@moniquetimmers.nl

>> Vlucht dien je zelf te regelen. Zowel Ryanair alsook Transavia vliegen op Ibiza vanaf Eindhoven, Weeze en Amsterdam. Transfer wordt geregeld als je zelf geen auto wilt huren. Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met: info@moniquetimmers.

Wij verheugen ons erop diegenen die meegaan te ontmoeten op Ibiza!!

Warme groet, Monique, Marjon en Yvonne

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt