Lezing 22 Juni: Zelfheling en Verjonging.

 In Geen categorie

Door Monique Timmers, Boshotel Vlodrop.
Al die jaren dat ik al werk met mensen had ik altijd al een droom en diepe wens…mensen werkelijk volledig genezen en daarnaast een diep verlangen om je eeuwig jong te blijven voelen totdat je de Aarde verlaat. Nu voel en ervaar ik dat het ook werkelijk mogelijk is…er zijn ondertussen genoeg bewijzen dat elke ziekte genezen kan worden, op een natuurlijke manier! Wij dienen wel uit de collectieve gedachtenclusters te stappen en goed waakzaam te zijn voor allerlei informatie die ons (op onderbewust niveau) vertellen dat dit niet mogelijk is.
Ik heb ook altijd geweten dat de juiste middelen en technieken vanuit het goddelijke Bewustzijn, het Universum en uit de natuur komen, eventueel aangevuld door zuivere kennis van mensen en daarom voor iedereen toegankelijk zijn. De oude kennis over volledige zelfheling, plus de bijbehorende middelen keert terug.
Deze avond zal ik vertellen welke middelen en technieken een belangrijke bijdrage kunnen leveren om de gezondheid en vitaliteit te herstellen en welke middelen een sterk verjongende werking hebben.

Door jarenlange studie, informatie inwinnen, het lezen van vele boeken en al meer dan dertig jaar werken met cliënten, voel ik dat ik nu op een punt ben beland dat ik deze info wil delen, het is ook echt de tijd ervoor. Want….
Ieder mens is in staat zichzelf te genezen!

Genezing en verjonging kan gevonden worden als je je horizon verbreedt!
Niet zo lang geleden ontstond  het idee om alle informatie te bundelen in een brochure.  Deze avond zal deze brochure verkrijgbaar zijn. Gezondheid, geluk en succes zijn doelen die we op Aarde mogen nastreven. Doelen die iedereen mag koesteren, toepassen en manifesteren en we staan nu voor een deur die opengaat. Dit gebeurt niet zonder slag of stoot maar het begin is gemaakt…eindelijk!! We mogen nu zelf ervaren wat we allemaal kunnen en hoe we ons zelfhelingsvermogen zo sterk kunnen maken dat het lichaam en ons bewustzijn elke ziekte of disbalans kan opsporen en aanpakken op een moeiteloze en  natuurlijke manier. Utopie? Nee werkelijkheid! We mogen nu luisteren naar onze intuïtie en ons natuurlijk instinct. Die vertellen ons nauwkeurig wat ons
lichaam nodig heeft om te helen. Soms heb je ondersteuning nodig van een (natuur)arts of goede therapeut (samen zijn we sterk) maar we kunnen steeds meer zelf.
Ondertussen weten we dat bijna alle ziektes ontstaan door een gebrek aan energie, tekort aan mineralen op celniveau, uitdroging en dat emotionele, mentale en fysieke stress, angsttoestanden, belastende herinneringen en depressies grote aanjagers zijn.
Maar ook de spirituele aspecten zullen deze avond aan bod komen……Edgar Cayce zei al:
Het lichaam is spiritueel in al zijn aspecten en zijn manier van reageren. Als het lichaam zichzelf als genezen ziet, zal het lichaam worden genezen. Visualiseer Het Zelf als geholpen wordend door allerlei toepassingen en technieken, juiste voeding en mineralen, weet en voel waar elke toepassing toe dient en zie hoe de toepassing dit bewerkstelligt. Houd die geestestoestand in stand die bevorderlijk is voor de continuïteit van de zich via Het Zelf manifesterende krachten als een onophoudelijke stroom. De Geest moet creatief worden gebruikt want de Geest is de werkelijke Bouwer, ook van de angsten en zorgen, maar zeker ook van de goede gezondheid, de verjonging van ons lichaam en die levensduur waarmee wij genoegen willen nemen…
We beseffen ondertussen al dat de uiterlijke manifestatie, de uiterlijke organisatie van de werkelijkheid en de functies in ons lichaam, wordt geleid door het innerlijk wat ook bewustzijn wordt genoemd. Wanneer ons denken en handelen wordt beïnvloed door liefde en de keuzes die we maken bijdragen aan het algemeen welzijn dan ontwikkelt onze evolutie zich richting haar doel: volmaaktheid. Als men beslissingen maakt of gedachtepatronen heeft die tegen liefde ingaan, vaak geleid door zelfzuchtig eigenbelang, dan wordt de stroom naar goedheid onderbroken en hebben alle mensen eronder te leiden!
Naast alle overdenkingen, technieken en middelen die jullie in deze brochure vinden en die ik deze avond zal bespreken zal ik ook aandacht geven aan de juiste visualisatie technieken om jezelf te coachen zodat je een gelukkig en gezond wezen bent, vol met dromen en ideeën! Gevend en liefdevol in al je daden en ervaringen.
Ik weet dat we Gouden Energie en Informatie in handen hebben. 
Datum: 22 juni 2017 Tijdstip: 19.30u ( inloop vanaf 19.00u) Boshotel Vlodrop Bijdrage : EUR 17,50 inclusief koffie en thee vooraf en in de pauze Aanmelden/reserveren kan via : info@debewustezaak.nl

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt