Lezing door Monique Timmers

Op Dinsdag  3 September gaat Monique Timmers het hebben over zelfheling en verjonging in de nieuwe tijd. We gaan met zijn allen een nieuwe tijdspiraal binnen en worden ons steeds meer bewust van onze werkelijke aard. Genezende gaven ontwaken en ons groeiende bewustzijn nodigt ons uit om ons zelf te bevrijden van vele oude geprogrammeerde gewoontes en beïnvloedingen. We stappen uit 3D en dit heeft grote gevolgen voor alles. Zelfheling en verjonging zijn natuurlijke gaven die weer vrijkomen als we volledig in contact zijn met de intelligentie van ons totale systeem.

In de nieuwe tijd mogen we het pad van Creatie weer gaan ontdekken. Leren hoe we een gezond vitaal lichaam kunnen creëren en karma-vrij door het leven kunnen gaan. Samen met Monique gaan we ons verdiepen in welke nieuwe middelen, welke nieuwe informatie en technieken ons hierbij kunnen helpen. Een nieuw tijdperk wordt geboren. Laten we er samen voor zorgen dat het een tijdperk van licht is.

De lezing vindt plaats in Zalencentrum Hingstman, Hoofdstraat 18 te Zeijen. Meer info vind je op www.innerlijk-besef.nl .   Mail; info@innerlijk-besef.nl Aanvang 19.30u.

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt